Hotel belsőépítészeti tervezés

Hotel belsőépítészeti tervezése – a vendégek kényelme az elsődleges cél

Egy-egy szálloda, hotel belsőépítészeti tervezése mindig kiemelt feladatot jelent minden egyes tervező, designer számára, amely sok lehetőséget tartogat számukra, ugyanakkor számtalan kihívással is kell szembenézni a tervezési folyamat egésze alatt. Hotel belsőépítészeti tervezése során nem elég csupán a megrendelő igényeit szem előtt tartanunk, ugyanis igen ritkán veszik igénybe a saját szolgáltatásaikat. A megrendelői igényeken, elvárásokon kívül figyelembe kell vennünk az érintett vendégkört. Tulajdonképpen egy hotel belsőépítészeti tervezése során minden esetben a vendégek igényeire kell a fő hangsúlyt fektetnünk, úgy hogy az elkészült tervek a megrendelő igényei számára is megfeleljenek.

 

 

Hotel belsőépítészeti tervezése – életre keltett tér

Hotel belsőépítészeti tervezésével kapcsolatban általánosan elmondható, hogy a megbízók minden esetben először is meg akarják szólítani vendégeiket és ehhez a belsőépítészetet, enteriőr tervezést hívják segítségül, egy olyan beszédes teret képzelnek el, amely egyedivé teszi őket, ugyanakkor teljes mértékben harmonizálnak a hotelt körülvető környezettel, együtt alkotnak egységet.

Egy hotel belsőépítészeti tervezése általában olyan koncepció, mely egy a hotel fogadó terétől kiindulva az éttermen át, a kikapcsolódást szolgáló wellness részleggel együttesen válik teljessé. Mindezeken kívül talán a legfontosabb szerep a hotel szobáinak jut, ahol a vendég megszáll, így a hotel belsőépítészeti tervezése során különös figyelmet kell fordítanunk az egyes szobák tervezésére.

Közel harminc éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően, amelyre látványtervezőként tettünk szert, számtalan olyan referencia munkával rendelkezünk, amelyek szorosan kapcsolódnak a hotel belsőépítészeti tervezéshez, a teljesség igénye nélkül ilyenek például az alábbiak:

  • Az egerszalóki Shiraz hotel tervezése a szállodai szobák, éttermek, konferencia termek, valamint a fürdők tervezése mind referenciánk közé tartozik.
  • Európa legnagyobb fedett élményfürdőjének, az Aquaworldnek a tervezése is munkánk gyümölcse.

Hotel belsőépítészeti tervezése – maximális szakértelemmel

Minden általunk végzett tervezési folyamatnál törekszünk a maximalizmusra és a minőségi anyagok használatára. Nincs ez másként hotel belsőépítészeti tervezés során sem, kivitelezési munkáink során kitűnő szakember gárda áll rendelkezésünkre, akikkel már számos projektet valósítottunk meg.