3D látványtervezés

Modern belsőépítészet – 3D látványtervezéssel

Ma már szinte elképzelhetetlennek tartjuk külső és belső tereink arculatának kialakítását 3D látványtervezés nélkül, látványtervezőként több mint három évtizede foglalkozunk helyiségek, lakások, épületek belsőépítészetének kialakításával. Míg korábban a tervező munka kézzel készült, papíron, esetleg különféle anyagminták segítségével, addig ma már szinte minden belsőépítész, designer eszköztárát képezi a 3D látványtervezés különféle szoftverek, programok segítéségével.

 

 

 

 

 

Néhány gondolat a 3D látványtervezéssel kapcsolatban:

A 3D látványtervezés segítségével szinte életre kelthetjük terveinket, melyeket fotórealisztikus építészeti és műszaki vizualizáció, valamint 3D modellezési, textúrázási, bevilágítási és renderelés segítéségével valósíthatunk meg. 3D látványtervezést számtalan szakember használja munkája során, legelterjedtebb technológia az építészek, belsőépítészek, lakberendezők, formatervezők körében.

 

 

 

 

 

 

Egyszerű választás 3D látványtervezés segítségével:

Minden egyes tervezési folyamatnál törekszünk a professzionális minőségre, illetve megrendelőink igényeinek maximális kielégítésére. A különféle tervező programokkal végrehajtott 3D látványtervezés segítségével nagymértékben megkönnyítjük megrendelőink egyes döntéseit, választását, hiszen fényképszerű látványrajzok segítségével szinte életre keltjük a teljes belső teret. A 3D látványtervezés segítségével valósághűen tudjuk visszaadni az egyest színeket, árnyalatokat, textúrákat, illetve anyagminőséget a teljes belső térre vonatkozóan, függetlenül annak funkcionalitásától.

A 3D látványtervezés alkalmazásával a teljes belső teret tudjuk modellezni, illetve néhány egyszerű mozdulattal változtathatóak a felhasznált színek, anyagok. Fogalmazhatnánk úgyis, hogy a 3D látványtervezéssel egészen a padlótól a mennyezetig terjedően tervezhetjük meg az enteriőrt, változtathatjuk a padlóburkolattól a tapétáig a legkisebb dekorációs elemen keresztül az adott teret a legoptimálisabb, megrendelőink igényeinek maximális mértékben megfelelő belső tér végső kialakításáig.

 

 

 

 

 

3D látványtervezés – számtalan referenciával

Több mint harminc éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően referenciáink között számtalan tervezési és kivitelezési feladata megtalálható. Referencia skálánkon számtalan magáningatlan, családi wellness, hotel, iroda 3D látványtervezése egyaránt megtalálható. Olyan ismertebb hotelek, szállodák 3D látványtervei szerepelnek portfóliónkban, mint például a Silvanus hotel római fürdője, a Thermal Visegrád arab fürdője és uszodája, a Shiraz hotel teljes tervezése, valamint az Aquaworld és Árpád fürdő is, ezek mindegyike saját tervezéseink alapján kerültek kivitelezésre.