Hotel,- Spa,- és Élményfürdő tervezésre

Hotel,- spa,- és élményfürdő tervezése – megnövekedett igényekhez igazodva

Ma már egyre inkább növekszik az igény a hazai turizmus területén is a minél modernebb, minél több mindennel felszerelt hotelek és szállodák iránt. Mind a hazai, mind a külföldi vendégek előszeretettel keresik az olyan hoteleket, szállodákat, amelyek a lehető legtöbb kikapcsolódási feltöltődési élményt nyújtják számukra. Ennek a megnövekedett keresletnek megfelelően növekszik a hotelek, szállodák közötti versengés is. Minden intézmény igyekszik a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani, ennek elengedhetetlen feltétele a vendégeik minden igényét kielégítő terek kialakítása. A legtöbb enteriőr tervező, designer munkájának szerves részét képezi a hotel,- spa,- és élményfürdő tervezése.

Hotel,- spa,- és élményfürdő tervezése – Minden igényt kielégítő tervezési folyamat

Hotel,- spa,- és élményfürdő tervezése sohasem egyszerű feladat, hiszen nem csak a megrendelő igényeit, hanem a későbbi látogatók, vendégek elvárásait is figyelembe kell vennünk az adott tér kialakítása során. Hotel,- spa,- és élményfürdő tervezése során mindenre kiterjedő megoldásokat kínálunk szállodák, hotelek belsőépítészeti tervezéséhez, valamint kivitelezéséhez. A tervezési folyamat során a megbízóval együttműködve, elképzeléseiket megvalósítva alakítjuk ki a vendégeik számára maximális kikapcsolódást, pihenést szolgáló tereket. Referencia skálánkon számtalan hazai  hotel,- spa,- és élményfürdő tervezése szerepel, többek között az egerszalóki Shiraz hotel, az Aquaworld, valamint a Silvanus hotel is.

Komplex tervezési folyamat – Hotel,- spa,- és élményfürdő tervezése

Munkáink között nem csak újonnan létesített hotel,- spa,- és élményfürdő tervezése szerepel, hiszen számos meglévő átalakításában, felújításában, illetve berendezésében vettünk részt. A tervezési folyamat során törekszünk a tökéletes harmónia kialakítására a különféle funkciót ellátó terek között, hiszen egészen eltérő feladatokat rejt magában egy étterem, wellness vagy éppen szállodai szoba tervezése. Hotel,- spa,- és élményfürdő tervezése során alkalmazott 3D látványtervezés nagymértékben megkönnyíti mind a tervező, mind a megrendelő dolgát, hiszen akár néhány kattintással alakíthatóak a tervek a megrendelő igényeihez mérten, ugyanis a hotel,- spa,- és élményfürdő tervezése soha nem egyszerű feladat, minden esetben egy igen komplex tervezési munkáról van szó, melynek során egy olyan koncepciót kell kialakítanunk, amely maximálisan megfelel a vendégek igényeinek.